کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی
کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی
- ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
- مولف: محمد داودی,حسن کارآمد
- تعداد صفحه: 280
- نوع جلد: شومیز
- قطع: وزیری
- موضوع: اسلام و آموزش و پرورش
- گروه سنی: بزرگسال
- شابک: 978600298362
- موجودی : عدم موجودی در انبار
-
215,000 تومان
کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی
کتابی که پیش روی شماست برای آشنایی دانشجو - معلمان با فلسفه تعلیم و تربیت تألیف شده است. درس فلسفه تربیت اسلامی یکی از دروس تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه فرهنگیان است که به منظور آشنایی معلمان و دست اندرکاران تعلیم و تربیت در یک جامعه اسلامی با بنیانهای نظام تعلیم و تربیت اسلامی ارائه میشود و مطابق مصوبه کارگروه تولید و تأمین محتوای دروس تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه فرهنگیان لازم است این اثر به روح و ادبیات مبانی نظری تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی و عمومی جمهوری اسلامی ایران وفادار باشد. به همین جهت این اثر مجدداً بازنویسی مستند و در مواردی اصلاح و تکمیل شد تا به اثری آموشی متناسب با نیاز دانشجو معلمان تبدیل شود. فصل اول به بیان باحث ،مقدماتی مانند ضرورت و اهمیت تعریف فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی و روش تحقیق در آن اختصاص پیدا کرده است. فصلهای دوم تا ششم مبانی تعلیم و تربیت اسلامی را بیان میکنند. فصل هفتم به بررسی مفهوم اساسی و تعریف تعلیم و تربیت اسلامی و فصل هشتم به بررسی اهداف تعلیم و تربیت اسلامی میپردازد. فصلهای نهم دهم و یازدهم چیستی اصول و اصول خاص و عام تعلیم و تربیت اسلامی و فصلهای دوازدهم و سیزدهم هم چیستی و انواع مختلف عوامل و موانع آن را بررسی میکنند.
در این اثر سعی کرده ایم متنی روان، پیراسته، متقن و معتبر فراهم آوریم که برای دانشجو معلمان معلمان طلاب حوزه علمیه و همه علاقه مندان به فلسفۀ تعلیم و تربیت اسلامی قابل استفاده باشد. به همین جهت در مواردی که متن اصلی، پیچیده و مغلق یا نارسا و نامفهوم بوده ،مطالب روان و رسا و پیراسته و مبسوط شده تا درک و فهم و یادگیری آن برای دانشجو معلمان آسان شود. برای نمونه مبانی دین شناختی مبانی نظری تحول بنیادین با مبانی دین شناختی این اثر مقایسه شود.
در پایان مطالعه اول تلاش کنید خلاصه ای از مطالب فصل را برای خود یا دیگران بگویید بار دیگر با توجه و دقت کامل به مطالعه و فهم جزئیات و یادگیری مطالب مهم در هر فصل بپردازید. قبل از هر مطالعه و همین طور در پایان آن به اهداف آموزشی هر فصل رجوع کنید از حفظ کردن مطالب جدا خودداری نمایید و تلاش کنید مطالب مهم هر فصل را با دقت بیاموزیید.
در پایان هر فصل مطالبی تحت عنوان خلاصه مطالب آورده شده است با دقت آن را مطالعه کنید. این کار به شما کمک میکند تا پس از مطالعه هر فصل یک بار دیگر مطالب مهم را بخوانید و به ذهن بسپارید. این امر در یادگیری شما نقش بسیار مهمی ایفا میکند.
در پایان هر فصل سؤالاتی آورده شده است این سؤالات برای کسب اطمینان از رسیدن به اهداف آموزشی فصول طرح ریزی شدهاند. دانشجو معلمان عزیز باید در پایان مطالعه هر فصل به آنها پاسخ دهند.
در ضمن سؤالات موضوعاتی برای تحقیق، بحث و گفتگو یا سمینار مطرح شده است که باید توسط دانشجو معلمان زیر نظر استاد انجام شود و نتیجه آن در کلاس مطرح شود. . اگر در درک برخی از مطالب مشکل دارید و یا مایل هستید در مورد برخی از مفاهیم مطرح شده اطلاعات بیشتری کسب کنید از منابعی برای مطالعه بیشتر در پایان هر فصل و یا منابع معرفی شده در فهرست منابع پایان کتاب استفاده کنید.