کتاب 101 تکنیک بازی درمانی
کتاب 101 تکنیک بازی درمانی
- ناشر: دانژه
- مولف: هیدی جرارد کادوسون,چالز ای شیفر
- مترجم: الهه محمد اسماعیل
- تعداد صفحه: 472
- نوع جلد: سلفون
- قطع: وزیری
- موضوع: بازی درمانی
- گروه سنی: بزرگسال
- شابک: 9786002500748
- موجودی : در انبار
- 480,000 تومان
-
408,000 تومان
کتاب 101 تکنیک بازی درمانی
جلد اول از کتاب «۱۰۱ تکنیک بازیدرمانی» نوشته هیدی جرارد کادوسون و چارلز ای. شامل ۱۰۱ تکنیک بازیدرمانی است که برای یککودک فرضی دارای مشکلات روانشناختی ارائه شده است. همکاران این کتاب، گروه متنوعی از درمانگران با رویکردهای بازی درمانی کودک محور، بازی درمانی شناختی ـ رفتاری، بازی درمانی گشالت، بازی درمانی یونگ، بازی درمانی روان پویایی و بازی درمانی تجویزی را تشکیل میدهند.
مهمترین جنبه درمان برای کودکان، همدلی است که با کودک برقرار میکنیم. هر تکنیک به میزانی خوب است که درمانگر از آن استفاده میکند. اصلاح (تغییر) یک تکنیک برای ارتباط مناسب کودک و درمانگر، مناسبترین کاربرد این کتاب است.
ملاک انتخاب تکنیکهای این کتاب، خلاقانه بودن و ابتکاری بودن است. نویسندگان، تکنیکها را در هفت بخش گروهبندی کردهاند. تکنیکهای مربوط به هنرهای بیانی، تکنیکهای بازی با عروسکها، تکنیکهای مربوط قصهگویی، تکنیکهای بازی گروهی، تکنیکهای بازی با اسباببازی، تکنیکهای مربوط به مسابقات، و سایر تکنیکها. تمامی همکاران، مقدمهای برای تکنیک، منطق استفاده از آن و همچنین توصیف جزئیات را ارائه دادند تا نحوه اجرای تکنیک را برای کودکان نشان دهند.
تکنیکهای مربوط به هنرهای بیانی، شامل رسانههای مختلف برای بیان از طریق هنر است. مثل رنگ کردن، مجسمهسازی، گل، ماژیکها، نقاشی و غیره. هر جایی برقراری ارتباط مشکل باشد، این رسانهها بهطور موفقیتآمیز کودکان را در بیان موقعیتهای آسیبزا، و سایر مشکلات روانشناختی کمک میکنند.
تکنیکهای بازیهای گروهی، روشهای مختلف بازی را برای استفاده در یک شکل گروهی برای مهارتهای اجتماعی کودکان، مدیریت خشم و سایر گروههای حمایتی ارائه میدهد. در تکنیکهای بازی رقابتی، از بازیهای خریداری شده از فروشگاهها یا بازیهایی که توسط درمانگر ساخته میشود، برای کمک به کودکان جهت بیان مسائل روانشناختی استفاده میگردد.
برای تکنیکهای مربوط به اشیاء و اسباببازیها، درمانگر از یک اسباببازی خاص یا شیء خاص استفاده میکند تا بیان را در بازی درمانی تسهیل نماید. تکنیکهای قصهگویی نشان میدهد که چگونه از داستانها برای کمک به کودکان استفاده کنیم تا مشکلات سوگ، خشم، طرد شدن، و دلبستگی را از طریق استعاره داستان بیان کنند. تکنیکهای عروسک بازی نیز در بازی درمانی برای کمک به کودکان استفاده میشود تا تعارض وموضوعات ایفای نقش را در ارتباط با خانواده و دوستان در یک محیط ایمن بیان کنند.
این کتاب برای کسانی که علاقهمند به درمان کودکان هستند جالب خواهد بود. و به افراد فرصت میدهد تا از میان تکنیکهای مختلف برای تسهیل نمودن بیان مشکلات روانشناختی و کار به شیوهای از تنش (بازیگونه و سرگرمکننده) و بدون تهدید استفاده کنند.