حساب کاربری
تماس با ما

کتاب از ما شدن تا تا شدن (نیمه دیگرم کتاب دوم)

کتاب از ما شدن تا تا شدن (نیمه دیگرم کتاب دوم)

  • 117,000 تومان
  • 99,450 تومان

کتاب از ما شدن تا تا شدن (نیمه دیگرم کتاب دوم)

موانع ازدواج

گاهی برای محکم کاری، باید آسان گرفت

یکی از واقعیت‌های غیر قابل انکار در جامعۀ ما آمار بالای طلاق است که در برخی از مناطق کشور به هر ازای هر چهار ازدواج یک طلاق به ثبت رسیده است. در این میان آمار

بالای طلاق عاطفی هم نگران کننده است. بدون تردید یکی از دلایل اصلی طلاق، انتخاب‌های اشتباه است؛ انتخاب‌هایی که نظام عاقلانه و تعریف شده ای بر آن حاکم نیست.

کتاب «نیمۀ دیگرم» در دو جلد به قلم حجت الاسلام محسن عباسی ولدی، کارشناس برنامه پرسمان تربیتی رادیو معارف تهیه و چاپ شده است. این کتاب، در پی آن است که به نیاز اساسی آموزش مهارت‌های انتخاب همسر بپردازد.

کتابی که در دست شماست. بنا دارد قدم به قدم شما را با مهارت‌های انتخاب همسر آشنا کند. اگر در آستانه سن ازدواج هستید. کمی از وقت خود را برای خواندن این کتاب کنار بگذارید.

اثر حاضر، جلد دوم از این مجموعه دو جلدی؛ با عنوان "از ما شدن تا تا شدن" می‌باشد. 

نوشتاری که پیش روی شماست، بنا دارد ابعاد مختلف آسان سازی مسئله ازدواج را بررسی نماید. این کتاب از دو بخش تشکیل شده: بخش اول به موانع ازدواج آسان پرداخته، و بخش دوم هم به پرسش هایی که از سوی مردم مطرح شده، پاسخ می‌دهد.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
محصولات مرتبط